پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

نگاهی به حاشیه‌های اخیر سریال «پایتخت» | از دعوت از دوقلوها تا انصراف تنابنده

  • کد خبر: ۲۰۵۷۴۰
  • ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
نگاهی به حاشیه‌های اخیر  سریال «پایتخت» | از دعوت از دوقلوها تا انصراف تنابنده
به‌تازگی فراخوانی برای انتخاب بازیگر و همچنین خبری درباره انصراف محسن تنابنده از سریال حسن فتحی منتشر شده است که عملی شدن احتمال ساخت را قوت می‌بخشد.

به گزارش شهرآرانیوز،‌ سازندگان «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی الهام غفوری به‌تازگی برای ایفای نقش‌ دوقلوها در این سریال فراخوان داده‌اند.

در این فراخوان اعلام شده است، پروژه «پایتخت» به‌زودی قرار است وارد مرحله تولید شود و گروه تولید پروژه قصد دارد اقدام به انتخاب بازیگر کند؛ به همین منظور از دختران دوقلوی تا حد سنی ۱۸ تا ۲۶ سال برای حضور در این سریال دعوت به عمل آمده است.

این اعلام، گمانه‌ها برای خداحافظی با سارا و نیکا را افزایش داده است؛ اگرچه سازندگان «پایتخت» فعلا در این زمینه سکوت پیشه کرده‌اند اما چنین فراخوانی از سوی بسیاری به منزله حذف خواهران فرقانی اصل تلقی شده است. پیش از این و در شش فصل این دوقلوها ایفاگر نقش‌های سارا و نیکا بودند اما سال ۹۹ انتشار عکس‌هایی از آنها در فضای مجازی، سازندگان را با این پیش‌شرط همراه کرد که برای ادامه ساخت باید قید سارا و نیکا را بزنند.

با این همه سارا فرقانی همچنان امیدوار است که آنها به سریال برگردند و در واکنش به این فراخوان گفته، در حال حاضر باخبر شده اینکه ممکن است قصه ۱۰ سال جلوتر برود من و نیکا هم به اقتضاء قصه ۱۰ سال بزرگتر شده باشیم اما هیچ چیزی صد درصد نیست.

اما از دیگر خبرهای اخیر درباره پروژه «پایتخت»، به محسن تنابنده به عنوان سرپرست تیم نویسندگان و یکی از بازیگران اصلی (نقش تقی) برمی‌گردد. او که قرار بود در سریال «ازازیل» ساخته حسن فتحی عهده‌دار یکی از نقش‌های اصلی باشد، به تازگی از بازی در این پروژه انصراف داده است.

تنابنده که چند ماهی است درگیر بازی در فیلم سینمایی «زودپز» به کارگردانی رامبد جوان بود، قرار بود بعد از این پروژه، کار خود را در سریال «ازازیل» شروع کند اما حالا خبرهایی درباره انصراف او از این پروژه به گوش می‌رسد که از سوی برخی رسانه‌ها، به مهیا شدن شرایط تولید پروژه «پایتخت» نسبت داده می‌شود. 

 پیشتر درباره ساخت فیلم «پایتخت» خبرهایی اعلام شده بود، با این حال همچنان مشخص نیست آنچه به عنوان پروژه «پایتخت» در فراخوان اخیر مطرح شده، در قالب سریال است یا فیلم سینمایی. 

رئیس صداوسیما درباره «پایتخت» و مذاکره با عوامل این سریال قبل‌تر توضیح داده بود: دوستان ما در سیمافیلم شبانه‌روز در حال مذاکره با تهیه‌کنندگان و کارگردانان مختلف درباره تولید فصل‌های جدید سریال‌ها و همچنین تولیدات جدید هستند. بنابراین مذاکرات در حال انجام است.

رئیس مرکز سیمافیلم نیز درباره ماجرای مذاکره با عوامل سریال «پایتخت» با بیان اینکه مذاکرات ناامیدکننده نیست، توضیح داده بود: همان‌طور که آقای جبلی بیان کردند یکی از بخش‌های سند تحول، فصل دوم ساختن سریال‌های سابق است و وقتی می‌گوییم نهضت ساخت فصل دوم، منظور ساخت کار با همان عوامل است. در مورد این سریال هم مذاکرات جدی انجام داده‌ایم و هروقت به نتیجه برسد اخبار آن اعلام می‌شود.

مهدی نقویان درباره انتشار اخباری مبنی بر ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» هم گفته بود: ما از عوامل «پایتخت» طرح گرفتیم، طرحی که از سوی دو طرف برگزیده شده و نقطه مشترک داشتند انتخاب شده و روند کار در حال انجام است؛ خبری که عنوان شده از طرف ما نبود و نمی‌دانیم از کجا شکل گرفته است؛ اما به تمام برندهایی که ارزش کار سینمایی دارد فکر می‌کنیم.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->